Viori electrice Cantini

Viori electrice Cantini

Carlo Cantini

Violonistul Carlo Cantini, în 1996, sa gândit să creeze o vioară electrică pentru aspirațiile personale. El a decis în cele din urmă să pună vioara XSID MIDI pe piață.

Instrumentele Cantini sunt concepute pentru a satisface nevoile de sunet și muzică dincolo de conceptul clasic și au capacitatea de a interfața prin MIDI cu un computer sau un procesor hardware.

Viorile Cantini

Viorile Cantini comercializate de magazinul Docom, sunt concepute dupa un design propriu Cantini, materialele folosite fiind ce cea mai bună calitate. Corpul este din lemn vopsit și vine intr-o multitudine de finisaje si culori, începand de la culori clasice, monocrome( Sonplus White Sonplus Black ), terminând cu finisaje mai deosebite ( Sonplus Wood Tobacco ).

Tehnologia ISSP

Sistemul de captare a sunetului include un calus special conceput pentru fiecare coarda, cu senzor MIDI, placa de sunet pentru preamplificarea activa a viorii cu alimentare pe baterie de 9V.

Noua tehnoligie ISSP permite reglajul de volum al fiecărei corzi în parte.

Conexiune MIDI

Viorile Cantini se pot conecta prin intermediul interfetei MIDI Multi Out cu calculatorul sau cu procesoare dedicate, cum ar fi Roland GR55.

Lasa un raspuns

Toate campurile sunt necesare

Nume:
E-mail: (Nu a fost publicat)
Comentariu: