Noile piane digitale Yamaha Clavinova seria 600

Noile piane digitale Yamaha Clavinova seria 600

Noua serie de piane Clavinova CLP-600 captează sunetul unui instrument remarcabil de concert într-un pian digital pentru a oferi o performanță ridicata într-un mediu mai personal.

Incearca vocea CFX a celui mai bun pian de concerte Yamaha.

Seria CLP Clavinova oferă de asemenea un sunet unic al unui pian Bösendorfer Imperial.

Clapele GrandTouch cu acoperire din abanos

Clapele Grand-Touch nou dezvoltate oferă o atingere mai receptivă și o gamă dinamică mai mare decât oricând.

Pianistul poate experimenta un răspuns mai natural si echilibrat pe toata lungimea clapei. 

Clapele negre de pe seria CLP-600 sunt acoperite cu abanos. Tastele albe din fildeș sintetic reproduc suprafața tactilă a clapelor reale de fildeș care au fost folosite o dată la pianele acustice mai vechi. Materialul utilizat este foarte absorbant, împiedicând alunecarea degetelor chiar și după ore de practică, păstrând în același timp textura și simțurile ideale.

Ton real de pian

Seria Clavinova utilizeaza două piane de concerte de renume mondial, într-unul singur . Tonul puternic al concertului marcant Yamaha, CFX și sunetul inconfundabil al unui  Bösendorfer Imperial sunt disponibile la atingerea unui buton.

Acustica de pian

Tehnicile de modelare fizică oferă reproduceri autentice ale reverberațiilor interne de pian și oferă abilități expresive, bogate și nesfârșite de exprimare. VRM reproduce caracteristicile de rezonanță ale corzilor pentru fiecare notă de pe tastatura grand pian, cu detalii nuanțate.

Rezonanță virtuală îmbunătățită

Modelare (VRM) pentru un sunet bogat și deschis. Într-un pian mare, sunetul rezonează în întreg corpul instrumentului, producând o reverberație bogată care învaluie ascultătorul în sunet. Aceste fenomene sunt reproduse perfect în Clavinova prin tehnologia Yamaha Virtual Resonance Modeling (VRM). Corpul de pian rezonează la fel ca un pian acustic. Sistemul acustic al lui Clavinova reproduce senzația de vibrare a întregului pian, la fel ca sentimentul de a cânta la un pian acustic.

Chiar și căștile produc o experiență unică

Datorită tehnologiei avansate de eșantionare binaurală, vă puteți bucura de senzația extrem de realistă de a cânta la un pian de concert, chiar și atunci când utilizați căști.

Bluetooth audio încorporat

Puteți utiliza aplicații muzicale prin interfața Bluetooth încorporată în pianul Clavinova.

Lasa un raspuns

Toate campurile sunt necesare

Nume:
E-mail: (Nu a fost publicat)
Comentariu: